22.6.09

This tomorrow

I morgen kl. 14 er jeg færdig med mine prøve- og eksamner for i år, og kan derefter kalde mig 2.g'er. Jeg skal i morgen op til en afgørende eksamen, der vil stå på mit studentereksamensbevis i 3.g. Jeg skal op i fysik, og det skal nok gå. Jeg trak mit emne i dag kl. 12, og har haft dagen til at forberede mig så grundigt som jeg har kunnet overkomme. Jeg har trukket et emne jeg har det fint med: Det var ikke mit drømmeemne, men det kunne have været værre. Jeg vil rigtig gerne gøre det godt, i hvertfald bedre end min standpunktkarakter, der lå på 4, men eftersom jeg bare ikke har andet i hovedet en ferie, har jeg slet ikke motivationen til at gøre noget ekstra ordinært, for at lave en toppræsentation. Jeg vil gerne klare det godt, for det er nu det tæller. Jeg har allerede overstået mine prøveeksamner med karaktere på 7 og 12, hvilket er dejligt. Jeg vil gerne klare den sidste til et 7-tal mimimum, hvilket kan være en for høj forventning i forhold til mit fysikniveau, men måske skal jeg blive oppe og study all night? Jeg ved det ikke..
Ønsk mig held og lykke. Denne karakter er gældende i 3.g, og kan trække op og ned på mit gennemsnit. Skulle de ske at trække ned, kan jeg måske ikke komme ind på mit ønskestudie efter 3.g. Jeg ved, det kun er en eksamne, men hver karakter tæller.

2 kommentarer:

Lola sagde ...

hvad trak du søde?

Anne Sophie sagde ...

"Verdensbilledet" som overemne, og jeg skal herunde lave en præsentation om verdensbilledets udvikling, hvor jeg bl.a. skal/kan (jeg ved det ikke helt) komme ind på følgende:
Det geocentriske verdensbillede, det heliocentriske, en øvelse vi har gennemgået med Venus' faser, Kuhn og paradigmeskifte(t). Hvornår skald du op smukke Caja Lola?