15.6.09

Man hører altid...

Om unge som ældre kvinder, der brokker sig over det ene og det andet, de selv mener er i vejen med dem udseendsmæssigt. Enten er man for tyk, for tynd, har for stor bagdel, ingen hofter, grim næse, flækkede og knækkede negle, for lange arme, for små læber, for store læber, for høj, for lav, for små bryster, for store kinder, for store lår, for tykke ankler, grimme tå-nelge, underlige tæer, for små eller store fødder, for krøllet hår, for kedeligt flat hår, forkert hårfarve eller også har man for tydelige blodårer eller kraveben. Der er nok at være utilfreds ELLER tilfreds med.

Ofte når man høre om celebrities'ne, har de gennemgået den ene eller anden eller femogtyvene operation til flere tusinde kroner- skal vi se op til det? Jeg har aldrig kendt eller mødt eller hørt om en, der har været tilfreds med sig selv udseendsmæssigt 100 % natural. Langt de fleste kvinder finder noget ved dem selv, der gør dem utilfredse, og som de ville ønske de kunne ændre (jeg selv er en af dem), men er det kun os kvinder der ønsker ydre forandringer?
Er det kun os kvinder der ønsker de ydre forandringer? Og er fyrerne virkelig trætte af at høre os plapre løs om hvordan vi ville ønske midre næse, fastere bryster, større læber osv.? Eller giver de bare udtryk for det, men ønsker i virkeligheden forandringerne selv? If so, hvorfor må vi piger så ikke snakke om de ændringer vi ønsker ved os selv, men ikke kan ændre uden 100.000 kr.?Jeg var den anden dag forbi Lasse Munkstrup's blog, hvor jeg faldt over et indlæg, der omhandlede de ydre forandringer, som han inderligt ønskede sig. Dette inspirerede mig til at skrive dette indlæg, og han er nu for mig bevis på, at ikke alle mænd er tilfredse med dem selv, og at flere ønsker samme botox-behandlinger som vi kvinder, for at opnå et resultat der er tilfredsstillende over for dem selv. Tak for inspirationen og eftertankerne!

1 kommentar:

Lasse Munkstrup sagde ...

Det var skam så lidt ;)

Fint indlæg. Stof til eftertanke :b